Här hittar ni information om hur ni hittar till oss med hjälp av karta och vägbeskrivning.
Karta - Hitta till oss med hjälp av hitta.se Klicka på kartan för att förstora '; ?>

Karta & Vägbeskrivning

Karta - Avstånd och flygplatser Hur tar man sig till Tänndalen? Här nedanför listar vi flera olika sätt att ta sig till oss.

Om ni kör västerut på riksväg 84 så hittar ni oss ca 150 meter efter Nordic Ski Center. Där ser ni en stor vit byggnad med vår skylt på väggen på vänster sida med parkering utanför. Antingen ställer ni er på parkeringen där uppe eller så tar ni vägen ner till vänster strax innan och ställer er på parkeringen nedan för den stora vita byggnaden. Vi har självklart en skylt där nere också för att ni lättare skall hitta.


Bil:

Att ta sig till Tänndalen med bil ger många fördelar, bla kan ni välja vilken väg som helst och ni kan på så sätt och få se en hel del annat på vägen. Det finns flera tjänster på nätet som kan hjälpa dig att välja den snabbaste eller den kortaste vägen.
Här har ni några tips på vägplanerare: maps.google.se, kartor.eniro.se och www.hitta.se
Ta även en titt på vägverkets hemsida för information om vinterväglag där ni har tänkt att köra.

Kör försiktigt!


Buss:

Med Härjedalingen åker ni från Stockholm, Uppsala och Gävle till Funäsdalen 6 dagar i veckan. Det går även snabbuss på torsdagar och söndagar.
Tidtabell och bokning hittar ni på www.harjedalingen.se

Med Fjällexpressen åker ni från Göteborg, Malmö, Stockholm, Uppsala, Gävle och Köpenhamn med avgång lördagar och söndagar.
Tidtabell och bokning hittar ni på www.fjallexpressen.com


Tåg:

Med tåg kan ni ta er till Tänndalen från hela landet. Dock får ni åka buss sista biten från Östersund eller annan ort i närheten.
Tidtabell och bokning hittar ni på www.resplus.se


Flyg:

Närmsta flygplatserna är Röros i Norge (6,5 mil), Sveg (15 mil) och Östersund (22 mil). Därifrån kan man ta sig till Tänndalen med buss.
Flyg till Sveg kan bla bokas på www.nextjet.se